studio ae | “Open doors” la Studio ae cu ocazia primului mare festival Creative Quarter Design Festival
1893
single,single-post,postid-1893,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Afis_landscape

“Open doors” la Studio ae cu ocazia primului mare festival Creative Quarter Design Festival

Pe 24 mai 2019, Studio ae își deschide porțile, eveniment care face parte din primul mare festival Creative Quarter Design Festival.

Echipa Studio ae își așteaptă vizitatorii în sediul său din inima Cartierului Creativ, într-un cadru informal și o atmosferă relaxată. Vrem să trezim imaginația și interesul oaspeților noștri și să le arătăm care sunt legăturile dintre design și artă, dintre arhitectură și sculptură. Arhitecții studio ae le vor spune celor interesați poveștile lor și ale proiectelor care au fost deseori remarcate și premiate.

Strategia pentru dezvoltarea Bucureștiului, concept desemnat câștigător în cadrul concursului internațional ArtUrbain din Franța, Gusturi românești, Casa Cuib, Haștag în spațiul public, Semnalul de intrare în județul Vrancea sunt doar câteva dintre proiectele noastre de succes.

Organizăm, cu această ocazie, și un eveniment deosebit: un vernisaj al sculpturilor realizate de Eugenia Popovici Ștefănescu, bunica arhitectului Andrei Ștefănescu. Se împlinesc 100 de ani de la nașterea artistei Eugenia Popovici Ștefănescu și acest eveniment este un omagiu adus talentului, dăruirii și influenței ei sale asupra artei. Operele sale au fost -și sunt- sursă de inspirație pentru Andrei și întreaga echipă Studio ae.

În plus, fondatorul Studio ae, Andrei Ștefănescu, va expune, pentru prima oară, trei dintre lucrările sale și va demonstra astfel că a moștenit talentul și continuă tradiția familiei.

O poveste de peste 100 de ani despre arhitectură, pasiune și sculptură.

Studio ae a pregătit și câteva surprize deopotrive interesante și creative și, dacă vremea ne permite, ne vom putea bucura de imaginile de la înălțime ale Cartierului Creativ.

Studio ae este prezent în Cartierul Creativ 2018 iar Creative Quarter Design Festival este prima inițiativă de amploare din Cartierul Creativ. Asociația promovează antreprenoriatul creativ, dezvoltarea comunitară, dezvoltarea urbană, educația, design-ul, arhitectura, cultura și încurajează turismul, cu rolul de a susține dezvoltarea și coagularea comunității creative.

Cartierul Creativ este spațiul delimitat de străzi cu rezonanță istorică din București respectiv de Str. Berzei – Calea Griviței – Calea Victoriei – Bd. Regina Elisabeta. Cvartalul Creativ fructifică energiile și potențialul antreprenorial și de dezvoltare urbană al industriilor creative, iar Studio ae este chiar în inima Cartierului Creativ.