studio ae | Sediul Geberit expus la Anuala de Arhitectură 2019
2395
single,single-post,postid-2395,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Geberit Romania headquarters - studio ae

Sediul Geberit expus la Anuala de Arhitectură 2019

În lista proiectelor din categoria “Arhitectura Spațiului Interior – Amenajări Corporate și Retail” s-a regăsit și sediul-showroom din Bucuresti al Geberit România. Realizat în 2018 de arhitecții Elena Ștefănescu, Andrei Ștefănescu și Marius Manea de la biroul de arhitectură Studio AE, spațiul de 650 metri pătrați a fost împărțit în patru pentru scopuri distincte. Astfel, etajul unde se află sediul găzduiește birourile administrative, showroom-ul pentru produse, o cameră de training și două săli de ședințe.

 

cititi mai multe despre proiect pe spatiulconstruit.ro

https://www.spatiulconstruit.ro/articol/sediul-geberit-expus-la-anuala-de-arhitectura