studio ae | Apartment C9
599
single,single-portfolio_page,postid-599,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Apartment C9

Colour accents, light & cat friendly

90 sqm       2014       Bucharest

For a young family who moved into their first house with a cat, redesigning an old apartment was the solution to adapt it to the actual context.

The kitchen and the dining area became the centre of the house by enlarging the spaces and renouncing at a hall.

The furniture for sitting forms the entrance area which continues to the dining place. The space is used for depositing small things. The furniture is friendly also for the cat because it can climb and play at different heights. On the custom made back splash glass from the kitchen, there are a few words to describe the cat: agile, spoiled, active, queen.