studio ae | House N
1538
single,single-portfolio_page,postid-1538,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

House N

House remodeling

300 sqm       2017       Ilfov

The project proposes the reconfiguration of an existent house for getting brighter interior spaces, opened to the garden. Therefore, the facades are redesigned, the windows are getting bigger, the non-structural walls and the existent finishes are demolished and a new relationship between the house and the garden is proposed.

The kitchen and dining area are leveled the exterior is continued by a lounge area.

The delimitation between the dining and the living area is marked by a level difference and a piece of furniture.

The house is extended by an open kitchen with a wood structure and the main piece is the suspended oven.

The chromatic pallet disposes of natural textures: wood, marble, leather, color accents given by blue-gray, green overtones and neutral grey and white background.