studio ae | Riello Office
1401
single,single-portfolio_page,postid-1401,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Riello Office Study

Office & Showroom

400 sqm       2017       Bucharest

Riello is the world leader in the boiler production and has been present on Romania’s market or over 20 years.

The furnishing of the Riello office was started with an analysis of two options: reorganizing of the current office or the moving into a rehabilitated industrial hall.

The second option is a former warehouse with double height, light well on the north with a newly open partial first floor.  The ground floor is designed to interact with customers: showroom, meeting room, training room and the first floor is designed to accommodate different types of office activities.

The meeting room and showroom area occupy the main space while the training room has access from the presentation area.

The purpose of keeping the idea of a open space was sustained by the glass volume which allows visibility and transparency in the created space.

The layout solution is flexible and allows expanding of the team for the future expanding.