studio ae | The House by the Lake
1324
single,single-portfolio_page,postid-1324,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

The House by the Lake

Natural environment building

100 sqm       2017       Bucharest

The House by the Lake, extension of an existing home, benefits of an advantageous context: east orientation to Fundeni Lake, terrain descending to the water, aquatic vegetation.

The House by the Lake is an extension of the existing house, it is a space for complementary functions for living of needs that appeared in time.

The continuity between the natural environment and building is obtained thought the proposed materials: wood for structure and facades and thatch for the roof.

Also for the facades, recuperated wood can be used.From the street, the volume appears to be compact. The wood of the facade is situated in different planes, creating a rhythm of shades. The House by the Lake  is opened towards the garden and of course towards the lake.

featured in