Studio AE

Aviatiei Apartment

Apartment area = 100 m2

Bucharest, Romania

Design interior

Design
arh. Elena Ștefănescu

arh. Andrei Ștefănescu

Client: private

Apartment area = 100 m2

Bucharest, Romania

Context
The apartment is situated on the 7th floor, oriented towards the east, in a residential complex located in the north of Bucharest. The developer provided the beneficiaries with a variety of fixtures to choose from.

Concept
The clients expressed their wish for a luminous design, with color accents. Thus, the design is inspired by the Scandinavian style, with a luminous and warm atmosphere, natural light, and various types of textures. The majority of the walls are painted white, in order to maximize luminosity. For the kitchen, we proposed the use of textured blue wall in the dining area, and for the bedroom we proposed the use of a Bordeaux shade for one of the walls. For the living room, we chose a white brick texture, and the accents were added using décor pieces. The furniture is custom made in order to allow for an efficient use of the existing space. Also, the furniture is predominantly white, with wood accents.

Studio AE
chevron-downarrow-leftarrow-right