Studio AE

Zona Office | Depozit logistic

Suprafața 3000 m²
Ilfov | depozit logistic

Amenajare zonă socială pentru depozit logistic

Suprafața 3000 m²
Ilfov | depozit logistic

Context. Marile depozite logistice sunt situate în afara orașelor, iar angajații acestora petrec toată ziua în aceste mari situri, izolați. Prin urmare, zona de interacțiune socială formată din birouri, săli de întâlnire, cantină, cafenea, spații exterioare, zone de relaxare devine foarte importantă pentru starea de bine a angajaților.

Concept. Zona socială se desfășoară pe o suprafață de peste 3000 mp și este parte din clădirea cu destinație principală de centru logistic. Conceptul de design pune accent pe flexibilitate, simplitate, pe lumina naturală și starea de bine a angajaților prin care să ameliorăm izolarea față de oraș.
Suprafețele cu destinații sociale au fost separate prin diferite tipuri de mobilier astfel încât să se păstreze vizibilitatea, să se poate adapta, grupa în funcție de nevoi, să fie agile. De exemplu, zona de cantină are mai multe zone: mese care se pot muta ușor, mese înalte de bar, o zonă de cafenea și o zonă de tenis de masă. Tot spațiul este fluid, înconjurat de plante, iar la exterior se continuă cu o terasă exterioară.

Gama de materiale este restrânsă: lemn, alb, negru, gri, galben-floare de tei ca accent.

Studio AE
chevron-downarrow-leftarrow-right