Studio AE

Proiecte

Suntem alături de clienții noștri în fiecare etapă a proiectului, de la consultanță și concept până la finalul șantierului.

Avem experiență în proiecte din zona comercială de retail și birouri, precum și domeniul rezidențial, orientați către case eficiente energetic inclusiv case pasive.
Am finalizat proiecte pentru lideri din diverse domenii de activitate.
Concursurile de arhitectură, design și urbanism ne oferă ocazia de a ne imagina viitorul pe termen mediu și lung.

Frédéric Salvadore

Director , Fundamentals Luxemburg

"În timpul colaborării cu echipa Studio ae am apreciat timpul și efortul depus pentru a înțelege scopul proiectului și nevoile noastre. Ei au adaptat și integrat bine soluțiile conform feedback -ului nostru, constrângerile și au venit cu soluții creative pentru proiect.

Chiar dacă nu am continuat cu implementarea designului din cauza unor schimbări interne de priorități, am apreciat rezultatul final și randările finale."

 

Camelia Popescu

Director de Relații Publice , CORA

"Fie că a fost proiect de magazin de proximitate, cum este Cora Urban, sau că am lucrat proiecte mari, transversale de semnalizare în hipermarket, am apreciat de fiecare data soluțiile practice, scalabile și declinabile pe care ni le-ați oferit și felul în care ne-ați înțeles și sintetizat specificul proiectului și cum ați ales să transpuneți în soluții nevoile clientului nostru. Felicitări!"

Laura Sardescu

CMO, NeaKaisă

"O stare de spirit. Asta ne-am dorit de la noile birouri Neakaisa.ro. Am vrut să creăm un ambient unde toți membrii echipei să aibă un sentiment de acasă, chiar și atunci când sunt departe de casă. A fost o provocare pe care echipa Studio AE a preluat-o cu zâmbetul de buze. Îmbinând creativ elemente ale spațiilor de co-working cu zone de office, au reușit să păstreze aerul clădirii monument istoric alături de facilitățile unui birou modern. Au înțeles foarte bine ce ne dorim, iar ce nu am reușit noi să punem în cuvinte au intuit fantastic.

Au făcut imediat parte din echipa există a Neakaisa.ro, implicându-se activ și în implementare. Rezultatul a fost peste așteptări. Iar cafelele și poveștile pe care le-am spus împreună ca să obținem exact ce ne dorim au fost o încântare. Mulțumim pentru tot!"

Descoperă în detaliu procesul nostru

Descărcați prezentarea
chevron-down