Studio AE

Timeless meeting room

Luxemburg

Client Fundamentals

 

timeless design

arh. Raul NICU
arh. Andrei ȘTEFĂNESCU
arh. Oana CONSTANTINESCU

vizualizare arh. Claudiu BUZILAN

Luxemburg

Client Fundamentals

 

Context
Compania Fundamentals are sediul în Luxemburg și este specializată în domeniul financiar. Nevoia, dorința clientului a fost să creăm o sală de ședințe reprezentativă pentru companie.
Sala va fi folosită pentru traininguri interne și externe, prezentări, întâlniri cu partenerii și colaboratorii Fundamentals.

Concept
Sala de întâlniri este un loc important de interacțiune pentru Fundamentals și partenerii acesteia. Aceasta joacă un rol esențial în activitatea și imaginea companiei.

Am propus un design timeless, cu produse semnate de designer care trec testul timpului și tendințelor.
Spațiul este împărțit în trei principale: masa centrală, zona de cafenea și zona de relaxare cu canapele. De asemena, detaliile sunt importante: ascuns este dispus un cuier, am acomodat și o zonă pentru umbrele, coffe corner, logo-ul companiei.
Iluminatul propus este format din corpurile accent semnate de Occhio, din fantele de lumină perimetrală care luminează suprafețele verticale și corpurile încastrate. Corpurile centrale se pot adapta pe înălțime și ca intensitate astfel încât să se adapteze diferitelor activități care vor avea loc: proiecții, discuții, coffe break, etc.
Pentru o bună acustică, la nivelul pereților se continuă finisajul din materialul textil al canapelelor, iar la nivelul pardoselii am propus mochetă.

Gama cromatică este restrânsă: griuri, lemn, verde, bej, negru, și albastrul din logo-ul companiei.

"În timpul colaborării cu echipa Studio ae am apreciat timpul și efortul depus pentru a înțelege scopul proiectului și nevoile noastre. Ei au adaptat și integrat bine soluțiile conform feedback -ului nostru, constrângerile și au venit cu soluții creative pentru proiect.

Chiar dacă nu am continuat cu implementarea designului din cauza unor schimbări interne de priorități, am apreciat rezultatul final și randările finale."

 

Frédéric Salvadore

Director , Fundamentals Luxemburg

Studio AE
chevron-downarrow-leftarrow-right