Studio AE

Arhitecți cu
MBA-uri

Studio ae este biroul de arhitectură din Cartierul Creativ, București orientat să contribuie la îmbunătățirea calității spațiului construit și a comunității prin design pentru viitor. Echipa studio ae a fost și este implicată în proiecte de diferite dimensiuni, de la mobilier la proiecte urbane din zona de retail și birouri, precum și în domeniul rezidențial.

Pentru noi, arhitectura înseamnă evoluție. Scopul nostru este să îmbunătățim calitatea vieții și a comunității prin fiecare proiect.

Viziune | Misiune | Valori

Studioul nostru conturează proiectele prin perspectiva către viitor

Suntem preocupați de aspectele care țin de context, comunități, sustenabilitate, reducerea consumului de energie, estetică, utilizarea tehnologiei BIM în toate fazele proiectului, integrarea cerințelor clienților noștri și respectarea legislației în domeniu.

Iubim arhitectura și designul, iar pasiunea pentru mediul construit și impactul acestuia asupra comunității este în centrul preocupării noastre. Ne inspiră natura, arta, clienții noștri, orașele în care locuim. Există o legătură între starea de bine și spațiul pe care îl locuim fie că este vorba de o casă, un spațiu pentru birou sau un spațiu în care mergem să ne relaxăm.

Povestea noastră

Andrei Ștefănescu a fondat biroul de arhitectură studio ae împreună cu Elena Ștefănescu în 2010, în București după ce împreună au câștigat numeroase competiții de design, arhitectură și urbanism.

Andrei Ștefănescu este arhitect și are de asemenea Master în dezvoltarea durabilă, sustenabilitate și eficiență energetică. Pasionat de sculptură și inspirat de bunica sa, Eugenia Ștefănescu, sculptor, arhitectura este un mod continuu de expresie artistică.

Elena Ștefănescu a studiat și practicat arhitectură în Paris. În 2020 a absolvit EMBA din cadrul Wien University. Elena a lucrat ca parte din echipa de expansiune pentru mai multe companii internaționale care au dezvoltat zeci de proiecte în România. Pasionată de matematică, geometrie și desen, arhitectura reprezintă un mod de a cerceta, de imagina viitorul și de a evolua.

În timp, echipa studioului s-a mărit, iar în prezent echipa internă este formată din 7 arhitecți, 1 asistant manager. Împreună cu echipa externă formată din arhitecți urbaniști, ingineri de rezistență, ingineri topometriști, ingineri instalații, verificatori și experți, suntem peste 20 de specialiști.

Teamwork
Spirit de echipă
Innovation
Inovație
Continuous Improvement
Dezvoltare continuă
Courage & Communication
Curaj & Comunicare
Optimism
Optimism
Exceeding Expectations
Transparență & Adaptabilitate

Clienți

Certificări & acreditări

TUV Austria
Certificat pentru sistemul de management EN ISO 9001:2015
Proiectare generală în domeniul construcțiilor civile și industriale Nr. de înregistrare 20100173002549
Certificat pentru sistemul de management EN ISO 14001:2015
Proiectare generală în domeniul construcțiilor civile și industriale Nr. de înregistrare 20104173002548
Ordinul Arhitecților din România
Arhitect Elena Ștefănescu-Marcu
Arhitect cu drept de semnătură, membru al Ordinului Arhitecților din România
Înscris în Tabloul Național al Arhitecților cu nr. 8084
Arhitect Matei Dumitrescu
Arhitect cu drept de semnătură, membru al Ordinului Arhitecților din România
Înscris în Tabloul Național al Arhitecților cu nr. 9122


Descoperiți cine suntem

Descărcați prezentarea noastră
chevron-down