Studio AE

Testimoniale

Studio ae este biroul de arhitectură orientat către client, nevoile și dorințele acestuia.

Clienții noștri sunt companii lider în domeniul lor de activitate precum Cora, Geberit, NeaKaisă, Freshful, Emag, Mega Image, Blend.

În domeniul rezidențial, clienții noștri sunt preocupați de o locuire mai bună, de eficența energetică, de concepte de arhitectură unicat care se aliniază cu nevoile, dorințele și visele acestora.

Andreea, oaspete Blend Mountain Villa

,

"Amenajarea interioară este foarte frumoasă, contemporană, cu finisaje ușor de întreținut. Casa este dotată cu absolut orice este necesar unui weekend cu familia/prietenii. Am gătit noi așa că bucătăria complet utilată și dotata cu ustensile, vase de gatit, servit samd, a fost mai mult decât super."

Liliana L.

Beneficiar locuință eficientă energetic , Ilfov

"Mulțumiri echipei minunate de la studio ae și colaboratorilor pe care știți să îi alegeți pe măsură. Munca voastră e minunată și vă suntem recunoscători pentru ceea ce ați și am construit împreună! Zilnic!"

Frédéric Salvadore

Director , Fundamentals Luxemburg

"În timpul colaborării cu echipa Studio ae am apreciat timpul și efortul depus pentru a înțelege scopul proiectului și nevoile noastre. Ei au adaptat și integrat bine soluțiile conform feedback -ului nostru, constrângerile și au venit cu soluții creative pentru proiect.

Chiar dacă nu am continuat cu implementarea designului din cauza unor schimbări interne de priorități, am apreciat rezultatul final și randările finale."

 

Camelia Popescu

Director de Relații Publice , CORA

"Fie că a fost proiect de magazin de proximitate, cum este Cora Urban, sau că am lucrat proiecte mari, transversale de semnalizare în hipermarket, am apreciat de fiecare data soluțiile practice, scalabile și declinabile pe care ni le-ați oferit și felul în care ne-ați înțeles și sintetizat specificul proiectului și cum ați ales să transpuneți în soluții nevoile clientului nostru. Felicitări!"

Laura Sardescu

CMO, NeaKaisă

"O stare de spirit. Asta ne-am dorit de la noile birouri Neakaisa.ro. Am vrut să creăm un ambient unde toți membrii echipei să aibă un sentiment de acasă, chiar și atunci când sunt departe de casă. A fost o provocare pe care echipa Studio AE a preluat-o cu zâmbetul de buze. Îmbinând creativ elemente ale spațiilor de co-working cu zone de office, au reușit să păstreze aerul clădirii monument istoric alături de facilitățile unui birou modern. Au înțeles foarte bine ce ne dorim, iar ce nu am reușit noi să punem în cuvinte au intuit fantastic.

Au făcut imediat parte din echipa există a Neakaisa.ro, implicându-se activ și în implementare. Rezultatul a fost peste așteptări. Iar cafelele și poveștile pe care le-am spus împreună ca să obținem exact ce ne dorim au fost o încântare. Mulțumim pentru tot!"

Clienți

chevron-down