Studio AE

Geberit Headquarters & Showroom

Suprafață 600 m²

Strada Izvor Nr.80, etaj 9, sector 5, București

Concept "naked bathroom"

Etape proiect

Concept Design, Fit-out, Autorizație de construire, Proiecte tehnice de specialitate, Project management șantier, Autorizație ISU

Concept & arhitectură

arh. Elena Ștefănescu

arh. Andrei Ștefănescu

 

Suprafață 600 m²

Strada Izvor Nr.80, etaj 9, sector 5, București

Context
Geberit este lider european în domeniul produselor sanitare, renumit prin calitatea produselor sale. Povestea Geberit a început în Elveția, în 1874. Primul rezervor a fost din lemn și plumb, inventat de către Caspar Gebert în 1905. Noul sediul Geberit România conceput și realizat de Studio ae găzduiește showrom-ul, sala de training și birourile.

Concept.
Conceptul de amenajare a pornit de la ideea "naked bathroom". Părțile care sunt, de obicei, ascunse cum ar fi toaletele, ceramica, rezervoarele, conductele, fitting-urile, clapetele, accesoriile sunt expuse aparent. Prin modalitatea de prezentare se pun în evidență obiectele sanitare din ceramică. Iluminatul accentuează strălucirea acestora, iar ca fundal, finisajele sunt mate, texturate, rugoase cum ar fi lemnul, betonul, piatra. Ca parcurs al vizitei, inclusiv toaletele funcționale fac parte din showroom.

O zonă marcată diferit este cea dedicată “produsului anului” unde se vor prezenta produsele inovatoare Geberit.

Zona de birouri permite flexibilitatea în timp și extinderea echipei. În legătură cu zona de birouri se află și zona de luat masa care se deschide către o terasă cu vedere panoramică spre cartierul Cotroceni. Sălile de ședințe din zona de birouri sunt destinate lucrului în echipă și pentru primirea invitaților..

Studio AE
chevron-downarrow-leftarrow-right