Studio AE

Sediul Studio ae

Suprafața = 100 m²
Cartierul Creativ
București, România

arhitectura ca evoluție

Arhitectură & Design

arh. Aina Constantin

arh. Elena Ștefănescu

arh. Andrei Ștefănescu

Client: Studio ae

Suprafața = 100 m²
Cartierul Creativ
București, România

Context
Situată în Cartierul Creativ, clădirea existentă este amplasată pe colț, la intersecția dintre străzile Crișana și Horațiu și dispune de trei fațade vitrate care oferă vizibilitate către clădirile vechi.

Concept
Spațiul de birouri se află la parterul înalt al acestei clădiri și ocupă tot etajul. La interior s-a modificat compartimentarea inițială păstrându-se un perete pentru închiderea chicinetei și s-a delimitat sala de ședințe cu un perete de sticlă. Spațiul ajunge astfel sa fie împărțit în două zone mari: zona de birouri (open office space) și zona spațiu comun (sala de ședințe, loc de luat masa și chicineta). Pentru a pune în valoare lumina datorată fațadei vitrate și a facilita comunicarea și vizibilitatea către spațiul exterior, birourile au fost dispuse sub forme de insule, iar obiecte precum imprimante, dulapuri și biblioteci sunt așezate perimetral zonei de birouri.

În timp, sculpturi ale artistei Eugenia Ștefănescu și ale lui Andrei Ștefănescu și-au găsit locul potrivit pentru expunere.
Sediul studio ae este un spațiu prietenos, deschis, luminos,funcțional, un loc care stimulează creativitatea, socializarea și performanța.

Studio AE
chevron-downarrow-leftarrow-right